Naši proizvodi

VIZITKE
Posjetnica ili vizitka – grafički oblikovana kartica s imenom i prezimenom, brojem telefona, adresom i zanimanjem, daje se pri upoznavanju, uspostavljanju kontakta i sl.

više

MEMORANDUMI
Kao što vizitka predstavlja osobu, tako memorandum predstavlja neku firmu. Obrazac na kome su otisnuti osnovni podaci o firmi koji se ne mijenjaju, te na to dodajemo tekst.

više

LETAK
Dolazi u različitim oblicima i formatima, može biti kratko informativan ili opširan, ovisno o tome koji je Vaš cilj izrade letka, no svakako je jedan od najvažnijih oblika marketinga.

više

PROSPEKTI I BROŠURE
Postoje različite vrste prospekata, i svaki tip ima drugačiji dizajn. Dobro osmišljena brošura je najbolji način predstavljanja Vaše tvrtke prema potencijalnim klijentima.

više

CD I DVD OMOTI
CD ili DVD omot slikom prikazuje sadržaj koji se nalazi na mediju. Što je on atraktivniji to je i bolja njegova prodaja.

više

POZIVNICE
Ako želimo da neki događaj ne prođe nezapaženo, portebno je o njemu obavijestiti. Za široki krug to se radi putem letaka ili plakata, dok za uski krug osoba šaljemo pozivnice.

više

BANERI
Banneri su vrlo otporni PVC materijali na koje je moguće tiskati i na taj način učiniti vašu reklamu vidljivom i otpornom na vanjske utjecaje.

više

PLAKATI
Plakate izrađujemo u raznim dimenzijama, od formata A3 do A0. Maksimalna širina ispisa je 106 cm, a dužina do 50 m.

više

KALENDARI
Od osnovne namjene da vidimo koji je dan u tjednu, pa do planiranja poslova ili neposlova (godišnjeg odmora), kalendar može biti jako lijep poslovni poklon.

više

ČASOPISI

više