Naše usluge

DIGITALNI TISAK
Pružamo usluge digitalnog tiska u modernoj tehnologiji, u ponudi imamo Xerox strojeve za digitalni tisak od kojih je jedan od najnovijih na tržištu - Xerox 560.

više

GRAFIČKA PRIPREMA
Grafička priprema ili priprema za tisak je izraz koji se koristi u tiskarskoj industriji, a odnosi se na procese koji se provode između grafičkog dizajna i samog procesa tiska.

više

GRAFIČKI DIZAJN
Grafički dizajn je vrsta primjenjene umjetnosti koja uključuje kombinirane tipografije kao što su ilustracije, fotografije i tisak, s namjerom da se vizualno prenese poruka.

više

TISAK VELIKIH FORMATA (PLOTANJE)
Pružamo uslugu plotanja tj. tiska velikog formata. Koristimo vrhunske i moderne strojeve kao što je HP design jet Z5200 post-script.

više

IZRADA FOTOLITA
Izrađujemo fotolite (filmove) za offset tisak.

više

SKENIRANJE
Profesionalno skeniranje.

više

NATPISI NA MAJICE
Nudimo Vam uslugu termo-tiska digitalno predotisnutih full-color preslikača. Na preslikač vam možemo staviti bilo koju vašu fotografiju.

više

IZRADA NALJEPNICA
Izrada naljepnica na PVC, bijeloj ili prozirnoj foliji ili papiru, uz mogucnost izrezivanja različitih oblika.

više

WEB DIZAJN
Specijalizirani smo za pružanje web usluga, izrada web stranica, programiranja, e-commerce rješenja, web marketinga, usluga za SEO i SEM - optimizacije za tražilice.

više

DORADA
Dorada je završni proces svih tiskanih materijala. Postoje različite vrste dorade kao što su rezanje,biganje te uvezi, a Vi kao naš klijent odabirete onu koja vam je potrebna.

više