baneri i tisak velikih formata

Temporary holder for the Flash® object

Banneri su vrlo otporni PVC materijali na koje je moguće tiskati i na taj način učiniti vašu reklamu vidljivom i otpornom na vanjske utjecaje.

Razlikuju se u debljinama (gramaturi) pa tako imamo bannere gramature 360, 440, 560… itd. Na bannerima također radimo svu potrebnu doradu (primjerice metalne ringove) kao i zaštitnu laminaciju.

Roll up banneri su jedni od najpopularnijih načina prezentacije, odnosno reklame, upravo zbog jednostavnosti montiranja i prenošenja. Glavne odlike roll up bannera su lakoća, fleksibilnost i jednostavnost pa se tako i nestručne osobe mogu služiti njime. Prilagođeni su različitim vremenskim uvjetima i mogu se postaviti gdje god poželite, mogućnosti su velike pa tako i Vaše poslovne mogućnosti. Vrlo dobro se nosi i sa otežanim uvjetima poput vjetra te ostati stabilan zbog dizajna konstrukcije, a uz to dobivate i torbu u koju ćete lako moći smjestiti Vaš roll up banner. Nudimo veliki izbor materijala koji su otporni na vanjske utjecaje i tako garantiramo kvalitetu našeg proizvoda.