izrada letaka i letci

Temporary holder for the Flash® object

LETAK ILI FLAYER je promotivni materijal koji se koristi za različite namjene promicanja Vaših proizvoda i usluga ili obavještavanja zainteresiranih klijenata o (glazbenom, sportskom ili nekom drugom društvenom događanju) događaju ili pozivanja na promociju i prezentaciju novih proizvoda i usluga, te poticanje kupnje u pojedinim trgovinama i trgovačkim lancima.

Dolazi u različitim oblicima i formatima, može biti kratko informativan ili opširan, ovisno o tome koji je Vaš cilj izrade letka, no svakako je jedan od najvažnijih oblika marketinga. Može biti jednobojan ili u boji, jednostruki ili obostrani. Izrađujemo ih na raznim vrstama papira (tekstura i debljina). Najvažnije je da je jasan, informativan ali i atraktivan. Leci su najjednostavnije, ali najmoćnije oružje u marketing, a financijski je prihvatljiv svakom budžetu.

Dizajn letka se prilagodljiv je potrebama željenoga tržišta, što znači da vaš letak mora uključivati pitanja: tko, što, gdje, kada i zašto. Dodatno unesite i broj telefona ili e-mail adresu radi kontakta, te izvore dodatnih informacija (npr. web stranicu). Ljudi neće čitati duge i složene letke, stoga pokušajte sažeti tekst i napišite ga jezgrovito. Prednost letka je direktna distribucija, kao i puno varijacija njegove veličine. Može biti dovoljno malenog formata da stane u džep, a da sadrži sve informacije koje ste procijenili važnima za prenijeti.

Ako vam je potrebna pomoć u stvaranju Vašeg letka, naši zaposlenici će biti sretni da da daju neke savjete, ili vam ponuditi naše profesionalne usluge dizajna.