prospekti, brošure i katalozi

Temporary holder for the Flash® object

Brošura je jedan od najboljih sredstava tržišne komunikacije. Postoje različite vrste brošura, i svaki tip ima drugačiji dizajn. Dobro osmišljena brošura je najbolji način predstavljanja Vaše tvrtke prema potencijalnim klijentima.

Brošura ima tri funkcije:

  1. Informativna funkcija: brošure se obično koriste da obavijestite svoje potencijalne kupce o Vašoj tvrtki. Ova informacija se odnosi na prezentaciju Vaše tvrtke, novi proizvod ili uslugu koji vaša tvrtka nudi, ili nedavne promjene u nazivu vaše tvrtke, itd.
  2. Oglasna funkcija: brošura je doista važna kao reklamni alat, koji omogućuje atraktivno promoviranje jednog ili više proizvoda ili usluga.
  3. Funkcija identifikacije: dobar dizajn omogućava vam prepoznatljivost tvrtke. To će vam dati ugled i vjerodostojnost. Važno je da svaka brošura ima dobar "koncept", a jedan od najvažnijih dijelova je izrada dobrog i kvalitetnog logotipa kao jedan od prvih koraka za početak reklamne kampanje.

Ove tri funkcije trebaju imati interakciju. Brošura bi trebao biti rezultat te interakcije, jer inače neće biti učinkovito

Odaberite pravi format brošure da bi ostvarili svoj cilj. Izrađujemo ih u raznim dimenzijama, na raznim vrstama papira u različitom opsegu, te ih dorađujemo na različite načine, a sve u svrhu Vaše promocije i orginalnosti.