dorada digitalnog tiska

Dorada je završni proces svih tiskanih materijala. Postoje različite vrste dorade kao što su rezanje,biganje te uvezi, a Vi kao naš klijent odabirete onu koja vam je potrebna. Naime, pri svakoj narudžbi željeni materijal se reže na zadane dimenzije za što koristimo vrlo precizan stroj koji može u sekundi rezati nekoliko araka.

Ono što Vi kao naš klijent dobivate jest brzina i preciznost. Nakon rezanja materijal se pakira, ali postoje i druge pogodnosti koje nudimo. Biganje, odnosno savijanje i oblikovanje do željenog formata, omogućuje nam stroj namijenjen jednostavnom savijanju araka. Biganje koristimo kod izrade pozivnica, brošura i časopisa a listovi se kasnije slažu u redoslijed i uvezuju, prema zahtjevu kupca.

Također,možete birati način uvezivanja strojem za klamanje ili spiralnim uvezom. Spiralni uvez koristimo najčešće za uvez kalendara i blokova, a idealan je zbog mogućnosti rotacije papira za 360 stupnjeva te je dostupan u A3, A4 formatima. Kada su u pitanju naljepnice ili etikete tada se one cutiraju ovisno o obliku i veličini i pri tome koristimo. U našoj bogatoj ponudi nudimo Vam i mogućnost plastifikacije, kako biste sačuvali materijal od oštećenja i različitih vanjskih utjecaja.